background
+359 888 565 672
flag
Infinity Escape Logo

Шанс за оцеляване

Имате възможност да разследвате мистерия от миналото: 2020, отварянето на капсула на времето, тържествено заровена през 2000 година, се превръща в световна мистерия, когато странни карти памет с надпис „SARS-CoV-2” са открити сред заровените вещи. Как са се озовали там и какво има на тези карти? Ще можете ли да откриете истината?

4/5

Трудност

1 - 7

Играчи

12+

Възраст

PC

Платформа

35лв.

на игра

2-3

часа

Въпроси

Какво представлява играта?

Играта е образователен научно фантастичен трилър. Единственo по рода си виртуалнo преживяване. Съчетава в себе си висококачествени графика и звук, със загадки, които ще предизвикат и най-опитните играчи.

Онлайн ескейп изживяването се случва през Вашия уеб браузър. До 24 часа след закупуване на ключ за игра, ще получите линк и инструкции за стартиране на играта. Може да стартирате играта по вясяко време, НО веднъж използван ключът изтича след 3 часа. Това означава, че след започването на играта, не можете да спрете и да довършите на следващия ден. Всеки ключ се използва само по веднъж. Може да споделите изживяването с всеки, когото решите като ги поканите в онлайн чат през ZOOM, WebEx или всяка друга подобна платформа. Това Ви позволява да закупите 1 ключ и да играете с целия си отбор. Важно е да се отбележи, че само 1 играч има контрол върху играта.

Играта се играе най-добре от комютър, не се препоръчват мобилни устройства. Използвайте лаптоп или настолен компютър с микрофон и колони/слушалки. Също така, е необходим достъп до интернет. Ако искате приятелите Ви да се присъединят към забавата, трябва да ги поканите в групов видео чат, преди да стартирате играта. Започнете видео сесията (ZOOM, WebEx, др.) и споделете екрана си с останалите играчи. Препоръчваме Ви, да си набавите лист хартия и химикал.

До 24 часа, след закупуване на ключ за игра, ще получите линк към играта и инструкции. Може да стартирате по всяко време след това.

ВАЖНО! Веднъж стартирана играта изтича след 3 часа.

Infinity Escape footer logo

Железният трон и Мъгъл

ул. Пъстър свят 6

Виж на картата

Тайната стая и Mystic Wands

ул. проф. Стефан Димитров 2

Виж на картата

+359888565672

contact[at]infinityescape.bg

© 2024 Infinity Escape

Общи условия


Лични данни