background
+359 888 565 672
flag
Infinity Escape Logo

Mystic Wands

Mystic Wands не е типична ескейп стая, това е шанс да се потопите в удивителния свят на магията. Тук е мястото, където младите магьосници и вещици идват в търсене на най-важния си магически инструмент – тяхната магическа пръчка. Може да станете свидетели на интерактивно преживяване и да видите как магическите пръчки избират своя притежател, както и да научите интересни факти за тяхното създаване! Посетителите могат да закупят своята уникална магическа пръчка, ръчно изработена и декорирана от майстор занаятчия.

За постигане на максимално добър ефект препоръчваме изживяването в Мystic Wands винаги да се комбинира с игра в „Мистерията на Тайната стая“ или „Мъгъл – Неочаквано приключение“.

За да запазите индивидуална игра в "Mystic Wands", която не е обвързана с игра в "Мистерията на Тайната стая" се свържете с нас на тел. 0888565672.

img1
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
Адрес:ул. проф. Стефан Димитров 2, София

2 - 6

Играчи

50лв.

на игра

15

Минути

Въпроси

Каква е продължителността на играта?

Може да се насладите на 15 минути, изпълнени с много wow-ефекти, смях и положителни емоции, като част от приключенията на ескейп стая „Тайната стая“ или ако резервирате отделно.

Избраникът, както и посетителите на Mystic Wands by Infinity Escape, ще имат възможност да закупят уникални дизайнерски магически пръчки, поднесени в красива подаръчна опаковка. В Mystic Wands ще откриете разнообразна колекция от пръчки, всяка от които е ръчно изработена от опитни майстори с помощта на най-добрите материали и е наситена с мощни енергии. Независимо дали сте начинаещ магьосник, опитен заклинател или просто колекционер на мистични артефакти, в нашата селекция има по нещо за всеки вкус и цел.

Правила

Направете резервация

Ако решите да ни посетите без резервация, моля позвънете предварително на означените по-горе телефони

Не използвайте груба сила

Нито една от нашите загадки не се разрешава с употреба на груба сила. Впрегнете ума, а не мускулите си.

Не носете помощни средства

Ние ще Ви предоставим всичко необходимо за играта, няма нужда да носите помощни средства (няма да са Ви от полза).

Бъдете точни

За да се насладите максимално на играта е важно целият отбор да се събере 10 минути преди часа на резервацията, за да може да преминете инструктаж.

Не правете записи

Не правете записи и снимки по време на играта, нека и други отбори имат възможност да се насладят на нашите загадки.

Без напитки и храни

В игралната стая не се допускат храни и напитки с цел превенция повреда или замърсяване на игралните материали. Не се допускат играчи във видимо нетрезво състояние.

Infinity Escape footer logo

Железният трон и Мъгъл

ул. Пъстър свят 6

Виж на картата

Тайната стая и Mystic Wands

ул. проф. Стефан Димитров 2

Виж на картата

+359888565672

contact[at]infinityescape.bg

© 2024 Infinity Escape

Общи условия


Лични данни