fbpx

Често задавани въпроси

Има ли възрастово ограничение за играчите?

Въпреки, че няма стриктно ограничение, предвид сложността на играта, препоръчителната минимална възраст на играчите е 12 години.

Деца до 10 годишна възраст играят безплатно, но задължително с пълнолетен придружител, който също участва в играта. Минималният брой пълнолетни придружители е двама.

Играчи на възраст между 10 и 14 години, задължително играят в присъствието на пълнолетен придружител, който може да не участва в играта.

Кога трябва да платя за играта?

Сумата се заплаща на място след приключване на играта. При неявяване (или закъснение с повече от 15 минути за часа на резервацията), отборът няма да бъде доспуснат до игра.

От колко души може да е съставен един отбор?

Отборите са съставени от минимум двама и максимум шестима играчи.

Необходима ли е предварителна подготовка за играта?

Играта не изисква предварителна подготовка или специална екипировка.

Мога ли да записвам/снимам по време на играта?

Употребата на телефони и всякакви записващи устройства в игралното пространство са строго забранени. Нарушаване на това правило може да доведе до предсрочно прекратяване на играта.

Мога ли да изляза от стаята преди да изтече времето за игра?

Ако играч иска да прекъсне играта, наш оператор ще го изведе от стаята.
След прекъсването играчът няма право да продължи играта.

Защо има камери и микрофони в стаята?

Камерите и микрофоните разположени в игралното поле са с цел мониториране процеса на играта и подпомагане на играчите (ако е необходимо).

На какви езици може да се играе играта?

Български и Aнглийски.

Колко време преди началото на играта трябва да дойда?

Изключително важно е целият отбор да пристигне поне 10 минути преди началото на резервацията за да може да премине инструктаж.
При закъснение повече от 15 минути резервацията се анулирa.

Как съхранявате моите лични данни?

Личните данни, които ни предоставяте, се обработват от нас само за целите на Играта и не се предоставят на трети лица. Те са ни необходими, за да комуникираме с вас и да гарантираме вашата резервация. Те ще бъдат използвани от нас само за да Ви уведомяваме за нашите нови проекти и промоции.

0
0
0
0