► Често задавани въпроси ⚡ Infinity Escape ▷ Ескейп стая в София » Виртуална онлайн игра

  ЧЗВ

Въпреки, че няма стриктно ограничение, предвид сложността на играта, препоръчителната минимална възраст на играчите е 12 години.

Деца до 7 годишна възраст играят безплатно, но задължително с пълнолетен придружител, който също участва в играта. Минималният брой пълнолетни придружители е двама.

Играчи на възраст между 7 и 14 години, задължително играят в присъствието на пълнолетен придружител, който може да не участва в играта.

Сумата се заплаща на място след приключване на играта. При неявяване (или закъснение с повече от 15 минути за часа на резервацията), отборът няма да бъде доспуснат до игра.

Играта не изисква предварителна подготовка или специална екипировка.

Употребата на телефони и всякакви записващи устройства в игралното пространство са строго забранени. Нарушаване на това правило може да доведе до предсрочно прекратяване на играта.

Ако играч иска да прекъсне играта, наш оператор ще го изведе от стаята.
След прекъсването играчът няма право да продължи играта.

Камерите и микрофоните разположени в игралното поле са с цел мониториране процеса на играта и подпомагане на играчите (ако е необходимо).

Изключително важно е целият отбор да пристигне поне 10 минути преди началото на резервацията за да може да премине инструктаж. При закъснение повече от 15 минути резервацията се анулирa.
Личните данни, които ни предоставяте, се обработват от нас само за целите на Играта и не се предоставят на трети лица. Те са ни необходими, за да комуникираме с вас и да гарантираме вашата резервация. Те ще бъдат използвани от нас само за да Ви уведомяваме за нашите нови проекти и промоции.
Върни се Нагоре
Върни се Нагоре