fbpx

ШАНС ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

“НИТО НАЙ-СИЛНИЯТ ОЦЕЛЯВА, НИТО НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ. OЦЕЛЯВА ТОЗИ, КОЙТО Е НАЙ-ПРИСПОСОБИМ КЪМ ПРОМЯНАТА”
ЧАРЛЗ ДАРВИН

ИГРАТА

Имате възможност да разследвате мистерия от миналото: 2020, отварянето на капсула на времето, тържествено заровена през 2000 година, се превръща в световна мистерия, когато странни карти памет с надпис „SARS-CoV-2” са открити сред заровените вещи. Как са се озовали там и какво има на тези карти? Ще можете ли да откриете истината?

 • ИГРАЧИ

  1 – 7

 • ВЪЗРАСТ

  12 +

 • ПЛАТФОРМА

  Лаптоп/PC

 • ЦЕНА

  35 лв/игра

 • ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

  2 – 3 часа

 • ТРУДНОСТ

  8 от 10

КУПИ СЕГА, ИГРАЙ КОГАТО ЖЕЛАЕШ Очаквайте скоро

Често Задавани въпроси

Какво представлява играта?

Играта е образователен научно фантастичен трилър. Единственo по рода си виртуалнo преживяване. Съчетава в себе си висококачествени графика и звук, със загадки, които ще предизвикат и най-опитните играчи.

Как мога да играя?

Онлайн ескейп изживяването се случва през Вашия уеб браузър. След закупуване на ключ, ще получите линк и инструкции за стартиране на играта. Може да стартирате играта по вясяко време, НО веднъж използван ключът изтича след 3 часа. Това означава, че след започването на играта, не можете да спрете и да довършите на следващия ден. Всеки ключ се използва само по веднъж.

Може да споделите изживяването с всеки, когото решите като ги поканите в онлайн чат през ZOOM, WebEx или всяка друга подобна платформа. Това Ви позволява да закупите 1 ключ и да играете с целия си отбор. Важно е да се отбележи, че само 1 играч има контрол върху играта.

Какво е необходимо за да стартирам играта?

Играта се играе най-добре от комютър, не се препоръчват мобилни устройства. Използвайте лаптоп или настолен компютър с микрофон и колони/слушалки. Също така, е необходим достъп до интернет.

Ако искате приятелите Ви да се присъединят към забавата, трябва да ги поканите в групов видео чат, преди да стартирате играта. Започнете видео сесията (ZOOM, WebEx, др.) и споделете екрана си с останалите играчи. Препоръчваме Ви, да си набавите лист хартия и химикал.

Кога мога да играя?

Веднага след като завършите покупката на ключа ще получите линк към играта и инструкции. Може да стартирате по всяко време след това.

ВАЖНО! Веднъж стартирана играта изтича след 3 часа.

Контакти

0
0
0
0